ekokläder
Ekologiska underkläder

Butiker som säljer ekologiska underkläder.

Vi är glada över att se att det ekologiska utbudet ökar. Vad är inte viktigast för din hud, jo underkläder utan gifter. Vanliga material i miljövänliga underkläder idag är ekologisk bomull och bambu. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa ekologiska underkläder.


Uppercut

Uppercut

är en underklädesbutik på nätet med många kända märken. De har fina BHs i ekologisk bomull, trosor i olika modeller bla Sloggi och kalsonger/boxer till herr från bla Tiger of Sweden. Fraktfritt när du handlar online.

Fri frakt


Hildur

Hildur

Här hittar trosor för dam i bambu, strumpor för dam i bambu och ekologisk bomull, för herr har du också underkläder i bambu som kalsonger och strumpor. Till dam finns även sport-BH i återvunnen polyamid. Hildur har ett väldigt stort och bra utbud av ekologiska kläder.

ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Hos Ellos hittar ekologiska toppar, linnen, ekologiska trosor i flera olika modeller, ekologiska kalsonger, ekologiska nattlinnen och ekologiska strumpor. Det finns ekologiska underkläder till vuxna och barn. Ellos har linjen Conscious Choice som fokuserar på hänsyn till människa och miljö.


Timarco

Timarco

Timarco har största sortiment av märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. Utbudet av ekologiska underkläder är inte jätte stort men de har Sloggis trosor i ekologisk bomull, Swegmarks Support Bra, Tiger of Swedens Boxerkalsonger, Boxerkalsonger i bambu, stort utbud av Frank Dandy sockar i bambu och bambulinnen. Alltid fri frakt.

5% rabatt med rabattkod!
Gäller t o m 2018-02-16. Gäller ej Calvin Klein, kan inte kombineras med andra kampanjer. Använd rabattkod: SE1702b

Fri frakt


Stayhard

Stayhard / Borås

Stayhard har många kända varumärken och är Svergies största modebutik för män. De har många snygga ekologiska t-shirts och linnen. Här hittar du också ekologiska underkläder som kalsonger i ekologisk bomull och strumpor i bambu och kalsonger i bambu. Fraktfritt och fria returer när du shoppar online.

Gratis T-shirt när du handlar över 500 kr!
Gäller t o m 2018-01-31 en gång per kund och så långt lagret räcker. Handla för 500 kr och få en T-shirt från Speechless på köpet. Välj storlek på en valfri T-shirt och lägg den sedan i kassan. Använd rabattkod: 500TEE

150 kr vid köp över 999 kr!
Gäller t o m 2018-03-31. Vissa märken kan vara undantagna från rabatten. Använd rabattkod: KBK150

Fri frakt
Fri retur


Timarco
uppercut

Hildur
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top