ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologiska underkläder

Butiker som säljer ekologiska underkläder.

Vi är glada över att se att det ekologiska utbudet ökar. Vad är inte viktigast för din hud, jo underkläder utan gifter. Vanliga material i miljövänliga underkläder idag är ekologisk bomull och bambu. Nedan presenterar vi olika butiker där du kan shoppa ekologiska underkläder.

Hildur

Hildur

Här hittar trosor för dam i bambu, strumpor för dam i bambu och ekologisk bomull, för herr har du också underkläder i bambu som kalsonger och strumpor. Till dam finns även sport-BH i återvunnen polyamid. Hildur har ett väldigt stort och bra utbud av ekologiska kläder.


Uppercut

Uppercut

är en underklädesbutik på nätet med många kända märken. De har fina BHs i ekologisk bomull, trosor i olika modeller bla Sloggi och kalsonger/boxer till herr från bla Tiger of Sweden. Fraktfritt när du handlar online.

Fri frakt


Organic Basics

Organic Basics

Organic Basics är ett ekologisk märke från Danmark som fokuserar på ekologiska baskläder närmas kroppen som underkläder, t-shirts och strumpor. De tillverkar sina kläder i ekologisk bomull och i SilverTech. Ja, just det silver. Silver är något som använts länge för att få bort odör och det är även antibakteriellt. Organci Basics erbjuder frakt med PostNord till Sverige. Välj mellan hemleverans eller uthämtning på postkontor.

ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Hos Ellos hittar ekologiska toppar, linnen, ekologiska trosor i flera olika modeller, ekologiska kalsonger, ekologiska nattlinnen och ekologiska strumpor. Det finns ekologiska underkläder till vuxna och barn. Ellos har linjen Conscious Choice som fokuserar på hänsyn till människa och miljö.

Erbjudande för dig som är NY KUND - 30% RABATT PÅ DYRASTE* VARAN!
Gäller t o m 2018-06-30 och för dig som är ny kund och inte har handlat på Ellos de två senaste åren. Gäller vid nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem&inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör eller varor märkta med ”Vintage COLLECTION”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, Vagabond, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Kavat, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix och Bargi är undantaget från erbjudandet. Använd rabattkod: 379601


Timarco

Timarco

Timarco har största sortiment av märkesunderkläder och sportunderkläder på nätet. Utbudet av ekologiska underkläder är inte jätte stort men de har Sloggis trosor i ekologisk bomull, Swegmarks Support Bra, Tiger of Swedens Boxerkalsonger, Boxerkalsonger i bambu, stort utbud av Frank Dandy sockar i bambu och bambulinnen. Alltid fri frakt.

5% rabatt med rabattkod!
Gäller t o m 2018-08-16. Gäller ej Calvin Klein och Spanx, kan inte kombineras med andra kampanjer. Använd rabattkod: se1801a

Fri frakt


Stayhard

Stayhard / Borås

Stayhard har många kända varumärken och är Svergies största modebutik för män. De har många snygga ekologiska t-shirts och linnen. Här hittar du också ekologiska underkläder som kalsonger i ekologisk bomull och strumpor i bambu och kalsonger i bambu. Fraktfritt och fria returer när du shoppar online.

Fri frakt
Fri retur


Timarco
uppercut

Åhlens

Åhlens

Åhlens är en av Sverige största butiker och här hittar du också ett stort utbud av ekologiska varor. De har en linje de kallar Bra val där du hittar ekologiska underkläder för dam och ekologiska kalsonger för herr. De har även ett bra utbud av ekologiska underkläder för barn. Handla enkelt i Åhlens webshop.

Lindex

Lindex

Lindex jobbar mycket med hållbart mode. Här finns en hel del miljövänlig kläder till dam och barn. Lindex har en märkning de kalla Sustainable. Det är en hållbar märkning som visar kläder som är tillverkade eller har ett material som är miljövänligt. Det kan vara material i ekologisk eller återvunnen bomull eller bomull som stödjer Better Cotton Initiative som jobbar med hållbar bomullsodling. Det innebär att de används mindre vatten och bekämpningsmedel till att odla vanlig bomull.

Hildur
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top