ekokläder
Hemsidan innehåller annonslänkar.
Ekologiska t-shirts

Butiker som säljer ekologiska T-shirts.

Vi kan nog säga att T-shirten är ett av de vanligast plaggen i världen. De kommer i alla former och färger. Classic, slim, washed, liten hals, stor hals, v-ringad, rund-ringad, båthals, med tryck, utan tryck... ja under årens lopp har t-shirtens design utvecklats. Namnet T-shirt har den fått av sin form, ligger den platt så ser plagget ut just som bokstaven T. De flesta butiker som säljer ekologiska kläder säljer ekologiska T-shirts. Här nedan presenterar vi några av alla de butiker där du kan hitta miljövänliga t-shirts.

Hildur

Hildur

Här hittar du t-shirts för herr och t-shirts för dam. De säljer ett märke som heter Neutral som kommer från Danmark. T-shirtarna är tillverkade av 100% ekologisk rättvisemärkt bomull. Neutral har flera olika miljömärkningar och är Fairtrade. Hildur har ett väldigt stort och bra utbud av ekologiska kläder.


YoGo

YoGo

Här hittar du härliga ekologiska t-shirts i material som ekologisk bomull och bambu. Bambu t-shirtarna är uppblandade med 30% ekologisk bomull som gör den otroligt skön att bära in mot kroppen. Bambu är antibakteriell vilket gör att den "förstör" bakterier och gör att du inte doftar svett. Du känner dig även sval i en bambu t-shirt under varma dagar och den värmer dig under årets kalla dagar. Många väljer att sporta i sin bambu t-shirt då den även är följsam. För dig som gillar att ha en t-shirt under skjorta eller tröja rekommenderar vi verkligen just bambu t-shirten. Vi har erfarenhet att personer som är känsliga mot vissa material i kläder, som ex kan ge både klåda och utslag, så är just bambun något som har fungerat för dom.

Organic Basics

Organic Basics

Organic Basics är ett ekologisk märke från Danmark som fokuserar på ekologiska baskläder närmas kroppen som underkläder, t-shirts och strumpor. De tillverkar sina kläder i ekologisk bomull och i SilverTech. Ja, just det silver. Silver är något som använts länge för att få bort odör och det är även antibakteriellt. Organci Basics erbjuder frakt med PostNord till Sverige. Välj mellan hemleverans eller uthämtning på postkontor.

ellos

Ellos

Ellos är ett av Sveriges största postorderföretag och har funnit länge. Ellos har ett bra utbud på ekologiska basplagg. De har t-shirts till herr och t-shirts till barn. Sina t-shirts för dam och tjejer kallar de toppar. Hos Ellos hittar du ett stort utbud på ekologiska kläder och ekologisk hemtextil.

Erbjudande för dig som är NY KUND - 30% RABATT PÅ DYRASTE* VARAN!
Gäller t o m 2018-06-30 och för dig som är ny kund och inte har handlat på Ellos de två senaste åren. Gäller vid nybeställning av kläder, skor, skönhet, accessoarer samt hem&inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. Gäller ej möbler, kök & hushåll, elektronik/elektriska varor/tillbehör eller varor märkta med ”Vintage COLLECTION”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller prissänkta varor. Odd Molly, Vagabond, DBKD, UGG, Spanx, Elodie Details, Morris, Hunkydory, Kavat, Gant, Gant Home, Sandberg Wallpaper, Valerie, Munthe, Tolix och Bargi är undantaget från erbjudandet. Använd rabattkod: 379601


Junkyard

Junkyard

Junkyard är stora på urban fashion. Här hittar du ett bra utbud av ekologiska kläder till både dam och herr. Utbudet ligger med lite mer fokus på män. Här hittar du t-shirts från olika varumärken. Du har exempelvis ekologiska t-shirts från Adidas, Dedicated, Dr Denim, Patagonia, SWEET SKTBS mfl. De har även ett stort utbud på ekologiska jeans.

Stayhard

Stayhard / Borås

Stayhard har blivit en bland de största e-shopparna med kläder för män. De har även ett bra utbud på ekologiska kläder och just ekologiska t-shirts finns många fina modeller och kända varumärken. Fraktfritt och fria returer när du shoppar online.

Fri frakt
Fri retur


Åhlens

Åhlens

Åhléns är en känd butikskedja och självklart har de ett stort utbud på ekologiska t-shirts till dam, herr och barn. De har även olika varumärken som sitt eget Åhléns, Nudie Jeans, Esprit, Bread & Boxers mfl. De har många olika design på sina t-shirts. Handla enkelt i Åhlens webshop.

Hildur
2007 © ekokläder.se | Sekretesspolicy
Top